Information och villkor

Här kan du hitta svar på dina frågor gällande villkor, profilering och leveranser.

Köpvillkor

Försäljning sker till företag, organisationer och föreningar i Sverige mot faktura (30 dagar). Vi skickar fakturan via e-faktura, pdf på angiven mailadress eller via brev.

Alla priser vi anger är exkl moms. Frakt tillkommer. Vid beställning här via webbshoppen vill vi att ni anger organisationsnummer, leverans- och fakturaadress samt mailadress och telefonnummer.

Lägsta värde på order är 3000:- Vill ni få offert eller förslag på produkter så kontakta oss via mail order@profilpartner.se eller via formulär. Vi återkommer då inom kort. Se även våra leverantörers sortiment under fliken kataloger.

Välkommen att kontakta oss eller kom in till vårt showroom på Gottorpsgatan 1 i Tornby, Linköping!

Information vid profilering

Vid beställning av varor med tryck eller brodyr behöver vi få underlag som filer i vektoriserad form, dvs i kurvor. De filformat som gäller är pdf, eps, ai, cdr eller psd. Vi kan av de flesta format annars rita om filen mot en kostnad. Vi ser gärna att ni anger PMS-färger i de fall ni vet det. Har ni det inte kan vi översätta och ge ett förslag på lämplig tryckfärg.

Märkmetoder: På textil märker vi med antingen screentryck eller transfertryck. Brodyr eller tex vävda etiketter är andra snygga metoder att märka kläder på.

Övriga produkter kan märkas på olika sätt, tex screentryck, digitaltryck, tampotryck, transfertryck, gravyr, prägling eller med olika typer av märken och dekaler.

Vid alla beställningar av varor med märkning skickar vi ett korrektur för godkännande innan märkningsprocessen påbörjas.

Bara fantasin sätter gränser för hur ni vill och kan profilera er!

Leveransvillkor

Vi levererar i de flesta fall med vår partner DHL. I de fall vi skickar produkter direkt från våra leverantörer kan andra speditörer var aktuella. För mer information gällande fraktkostnader kontakta oss via mail.

Leveranstider varierar beroende på produkt, tryckmetod och leverantör.

Reklamation & retur: Reklamation ska ske inom 14 dagar från leverans. På begäran ska kunden vara beredd på att skicka tillbaka varorna.

Retur av felbeställda varor bekostas av kunden. Reklamation av tryckta produkter accepterar vi endast om det är fel på varan eller om profileringen inte stämmer överens med av er godkänt korrektur. Då bekostas returen av oss.

Kundservice

Vår utställning finns öppen helgfria vardagar under kontorstid. Vi finns också nåbara via de mailadresser och telefonnummer som finns angivna på vår kontaktsida. Du kan också kontakta oss på order@profilpartner.se. Vår webbshop är öppen dygnet runt och här kan du lägga en order eller skicka en förfrågan så återkommer vi så snart vi kan.

Vi kan sätta upp en webportal med kundspecifika varor som vi antingen kan ha på lager eller beställa efter ert behov.

Vi skriver gärna avtal mer er och sätter upp villkor för vilka varor och tjänster vi ska tillhandahålla. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er att på bästa sätt synas och marknadsföra ert varumärke eller företag!Integritet