Fjord tandborstmugg


Fjord tandborstmugg
Artikelnummer: 113
Lägsta antal: 1 st

Muggen är en del av badrumsserien Fjord, designad av den italienska designduon, Daniel Debiasi & Federico Sandri. Muggens svängda form har samma mjuka, harmoniska form som de andra föremålen i serien. Fjord-serien består av: består av en tvålpump, en tandborstmugg, en tvålkopp och en bricka. Du kan använda muggen för sig - till exempel för sminkborstar - eller kombinera den med de andra föremålen i Fjord-linjen.

Pris 200,00 kr

Produktfärg

Black

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Material Stengods
Designer Debiasi & Sandri
Serie Nordic
Skötselråd Tål diskmaskin.
Mått (BxHxD) 10.4x8.7x8.7 cm
Vikt 246 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Be om offert

Fyll i formuläret för att be om en offert eller ställa en fråga om den här produkten. Vi svarar alltid så snabbt vi kan.Liknande produkter

fr. 399,00 kr

Hairtrimmer från Dahlbergs

fr. 399,00 kr

Hairtrimmer från Dahlbergs

fr. 399,00 kr

Plattång från Dahlbergs

fr. 399,00 kr

Hårfön från Dahlbergs

fr. 132,00 kr

Grundig digital personvåg i bambu

fr. 310,00 kr

PF Concept
Hedon tre-delat badrumsset i bambu


Integritet