Arne Jacobsen brödställ L 15.8 cm


Arne Jacobsen brödställ L 15.8 cm
Artikelnummer: 013-1
Lägsta antal: 1 st

Brödhållaren från Stelton är en del av den ikoniska serien 'Cylinda-Line', skapad av Arne Jacobsen redan 1967. Denna tidlösa Brödhållaren i rostfritt stål har en karakteristisk cylinderform med handtag som förlängningar i varje ände. Det är verkligen ett mästerverk av enkel elegans och funktionalitet, som bär Arne Jacobsens signaturstil och Steltons höga kvalitetsstandard. Denna brödhållaren är en äkta designklassiker, som förenar tidlös estetik med praktisk användning och behåller sin relevans även i dagens moderna tid.

Pris 440,00 kr

Produktfärg

Steel

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Material Rostfritt stål
Designer Arne Jacobsen
Serie Cylinda-line
Skötselråd Tål diskmaskin.
Mått (BxHxD) 4.6x8.2x15.8 cm
Vikt 0.17 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Be om offert

Fyll i formuläret för att be om en offert eller ställa en fråga om den här produkten. Vi svarar alltid så snabbt vi kan.Liknande produkter

fr. 91,00 kr

Vinga
Paso stekspade

fr. 117,00 kr

Ukiyo
Ukiyo bambu sushi-set

fr. 75,00 kr

Ukiyo
Ukiyo 8-delar sushi-set

fr. 50,00 kr

Ukiyo
Ukiyo bambu serveringstång

fr. 4,80 kr

PF Concept
Tao flask- och burköppnare med nyckelring av RCS-återvunnen aluminium

fr. 399,00 kr

KOMPLETT GRILLSET - 26 DELAR


Integritet