Emma brödkorg


Emma brödkorg
Artikelnummer: X-228
Lägsta antal: 1 st

Emma brödkorg bygger på samma designtankar som resten av Emma-serien, rena linjer och kombinationen av stål och bearbetat bokträ. En designfilosofi och ett materialval som fint refererar till den danska designtraditionen från 1950-talet.
När brödkorgen står på bordet ligger det bearbetade handtaget av bok tätt runt metallkorgen och utgör en naturlig del av designen. Handtaget lyfts enkelt upp när korgen ska skickas runt bordet eller flyttas från köket till matbordet. På insidan av brödkorgen finns en perfekt anpassad tygpåse i 100 % OEKO-TEX-bomull. Den gör det enkelt att tömma korgen på smulor och den kan tvättas i tvättmaskinen om den blir för smutsig. Emma-brödkorgen kan också användas till frukt. Den får maximalt fyllas med en vikt motsvarande 3 kg.

Pris 800,00 kr

Produktfärg

Grey

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Material Aluminium;Bomull;Träslag bok
Designer HolmbäckNordentoft
Serie Danish modern 2.0
Skötselråd Ytan tvättas i varmt vatten med diskmedel. Torkas grundligt med mjuk trasa. Brödpåse tål tvättmaskin, max 30 °C. Tål inte torktumlare.
Mått (BxHxD) 8x23x22.5 cm
Vikt 522 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Be om offert

Fyll i formuläret för att be om en offert eller ställa en fråga om den här produkten. Vi svarar alltid så snabbt vi kan.Liknande produkter

fr. 51,00 kr

Xantia
Brödkorg

fr. 172,00 kr

Exxent
Korg Ø 20 cm

fr. 51,00 kr

Xantia
Brödkorg

fr. 149,00 kr

Exxent
Minikorg 10x7,5 cm

fr. 102,00 kr

Xantia
Brödkorg

fr. 121,00 kr

MerxTeam
Brödkorg 29x18,5 cm


Integritet