Kassar & Påsar med tryck

En kasse eller påse med tryck är den perfekta budbäraren. I dessa tider när plastkassar bör undvikas i möjligaste mån och där vi vill spara både pengar och miljön är det extra bra med kassar av olika slag. Kassarna finns att få i olika material, bomull i olika tjocklekar, non woven-material, polyester, återvunnen PET, juteväv mm och i en mängd olika storlekar och varianter med korta eller långa handtag, dragsnöre eller dragkedja. En del modeller är vikbara och levereras med ett litet fodral som gör det enkelt och praktiskt att alltid ha en påse med sig för oförutsedda händelser, andra kassar är kraftiga och stora och passar bättre att bära tunga rejäla saker i och har en mycket lång hållbarhetstid. Speciella kassar finns för att bära din lunchlåda. Vi har även påsar du kan använda som frukt- och grönsakspåsar när du handlar i affären. Dessa finns att få både i bomull och i polyester. I dessa påsar förvarar du frukt och grönsaker i kylen för längre och bättre hållbarhet. En kasse med tryck är en uppskattad gåva vid mässor och event av olika slag. Kassen återanvänds och på så sätt sprids ditt budskap om och om igen. Vill man tänka ett steg ytterligare på miljön så finns miljökassar i ekologisk bomull som i en del fall även är Fairtrade- och GOTS-märkta. Vi erbjuden också kassar som kan användas för sopsortering för att lättare skilja de olika avfallssorterna åt. Givetvis erbjuder vi även kassar i olika storlekar och format tillverkade av papper och plast. Vi trycker kassarna i en eller flera färger efter dina önskemål.
Något som alla behöver är ju kassar och påsar och det har visat sig vara en väldigt användbar och miljösmart produkt. Den är dessutom en perfekt reklampelare där du har möjlighet att exponera ditt varumärke, budskap eller företagsnamn på bästa plats. Kassar och påsar finns att få i många olika storlekar modeller och material. Kassar finns att få med korta eller långa handtag och med eller utan bälg. Kassar i bomull i olika tjocklek är en användbar produkt och finns att få i traditionell bomull, ekologisk bomull, fairtrademärkt bomull och återanvänd bomull. Kassar i polyester tar mindre plats och är i många fall ihopvikbara till små bollar och enkla att alltid ha med sig och tillhands närhelst det behövs. Även dessa kassar finns att få i ny polyester eller i material tillverkat av återvunna PET-flaskor, s k R-PET. Det finns även kassar och påsar i non-woven-material, ett vävt polypropylenmaterial, som är nedbrytbart, vattenavstötande, smutsavvisande, luftventilerande, eldfast och mjukt. Det finns olika kvalitetsnivåer på detta material, allt från återvunnen från PET till nytillverkad. Vi kan också erbjuda livsedelspåsar i R-PET eller bomullsmaterial, perfekt till grönsaker och frukt som plockas i lösvikt i butiken. För att hjälpa till att spara på vår miljö är kassar och påsar av detta slag ett mer ekonomiskt och miljövänligt alternativ än traditionella plastpåsar.


Kassar

Enormt sortiment av kassar i alla tänkbara former! Kassar med märkning ger smart reklam för ert företag. Beställ kasssar med t.ex. er logotyp.
Visa alla

Non-woven

Kassar i non-woven i olika utförande och färger. Med eller utan tryck.
Visa alla

Papperskassar

Ett brett utbud av papperskassar för företag och anställda. Pryd dom med ditt egna tryck och din egen logo! Visa alla

Plastkassar

Plastkassar med tryck av egen logo
Visa alla