Zip-puller SW 5-pack


Zip-puller SW 5-pack
Artikelnummer: 1000954025
Lägsta antal: 1 st

Praktiska zipper pullers i mängder av färger ger en snygg effekt och gör det enklare att hantera dragkedjor. De kan matchas färgmässigt mot våra övriga produkter eller mot företagets färgpalett för att stärka företagsidentiteten.

Pris 19,00 kr

Produktfärg

Graphite

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
South West®

Vår bransch utvecklas snabbt - och långsamt. Trender och mode avlöser varandra hastigt, men behovet av praktiska och snygga baskläder förändras långsammare. Här har South West hittat en balans. I det stora och växande sortimentet finns plats för både det trygga, tidlösa och det nytänkande med det lilla extra.

I ett stort sortiment finns också möjligheten att finna plagg som uttrycker vem man är. Kläder är identitet, både när det gäller individen, gruppen och företaget. Då är det särskilt viktigt med hög kvalitet, god design och skön passform. Dessutom erbjuder South West ytterligare möjligheter att sätta sin egen prägel på kläderna.


Visa samtliga produkter från South West®
Ursprungsland China
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
ONE SIZE 163

Be om offert

Fyll i formuläret för att be om en offert eller ställa en fråga om den här produkten. Vi svarar alltid så snabbt vi kan.Liknande produkter

fr. 399,00 kr

Exklusiv handsteamer från Strandby

fr. 9,60 kr

Zebro
Vision

fr. 35,00 kr

Printer
Printer - Zip Puller

fr. 25,00 kr

Printer
Printer - Knapp Liten

fr. 25,00 kr

Printer
Printer - Knapp Stor

fr. 25,00 kr

Printer
Printer - Drawstring Stopper


Integritet