Okiru väckarklocka


Okiru väckarklocka
Artikelnummer: 401
Lägsta antal: 1 st

Den japanska formgivaren Kazushige Miyake har medvetet designat Okiru väckarklocka i en enkel design som inte gör så stort väsen av sig. Okiru betyder "att vakna" på japanska och eftersom väckarklockan oftast är det första man ser när man vaknar, ville formgivaren skapa en enkel och funktionell design som inbjuder till en lugn start på dagen.
Funktion och färg följer varandra i designen. Klockans larm ställs in med en vridskiva på baksidan av klockan och har samma färg som själva klockans larmmarkör och stiftet som sticker upp när larmet ställts in. Väckarklockan är ljudlös och har en snoozefunktion som aktiveras med en lätt touch på klockan. Samma lätta tryck kan när som helst aktivera ett svagt ljus som gör det möjligt att titta på klockan på natten.

Pris 520,00 kr

Produktfärg

Black

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Material ABS-plast;PP plast;AS plast;TPR plast
Designer Kazushige Miyake
Serie Danish modern 2.0
Skötselråd Torkas av med mjuk trasa. Tål inte diskmaskin.
Mått (BxHxD) 8x8x4 cm
Vikt 124 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Be om offert

Fyll i formuläret för att be om en offert eller ställa en fråga om den här produkten. Vi svarar alltid så snabbt vi kan.Liknande produkter

fr. 347,00 kr

XD Xclusive®
Aria digital klocka med 5W trådlös laddning

fr. 353,00 kr

XD Collection®
Bambu väckarklocka med 5W trådlös laddning

fr. 210,00 kr

PF Concept
Seconds 5 W trådlös laddningsklocka

fr. 410,00 kr

PF Concept
Minata trådlös bambuladdare med klocka

fr. 196,00 kr

XD Collection®
Utah LCD skrivbordsklocka RCS rplast & bambu

fr. 390,00 kr

PF Concept
Momento trådlös laddningsbar skrivbordsklocka av kalksten


Integritet