Muggar & Glas med logo

Designa företagets egna glas och muggar
I många hem finns det glas och muggar med företagsloggor på. Det kan vara en gåva från en arbetsplats eller något som kanske köpts för att ha som minne. Vill du att ditt företag ska återfinnas på ett glas eller en mugg hos din personal eller dina kunder? Välj en produkt som passar ditt företag och din smak och sätt din logga på den. Vi har ett mycket brett sortiment som passar för alla smaker och alla företag. Har ni en speciell ståndpunkt eller något ni brinner för? Kanske några värdeord som ni vill trycka lite extra på? Eller vill ni ge bort en present med en önskan om en god jul, glad påsk eller liknande? Ni väljer produkten ? vi ordnar trycket!

Valet kan vara svårt
Med vårt breda sortiment av glas och muggar kan det svåraste vara att välja endast en produkt. Så varför inte välja flera produkter och göra en serie av det? En rolig idé är att välja samma mugg eller glas och sedan trycka ert företags logga samt en önskan om en god högtid. Ge bort ett glas eller mugg med god jul, en med glad påsk och så vidare. Finns det inte högtider som räcker till så går det bra att uppfinna egna! På det sättet kan kunden eller personalen under ett år samla ihop en serie med produkter som passar för alla högtider. En samling som kommer bli mycket populär och används under många år framöver!

Vårt breda sortiment
Vill du ha ölglas med eget tryck? Exklusiva muggar med företagets logga på? Logo på glas? Eller en logo på billiga pappersmuggar? I vårt sortiment har vi allt inom området glas och muggar, och dessutom i flera olika material. Vi har muggar i papper, plast, glas, porslin, stengods och metall. Våra termosmuggar är en storsäljare som alltid går hem och som många gärna vill ha flera av. Vill du designa glas så har vi allt du kan önska i vårt sortiment. Glas för champagne, cocktail, drinkar, vin, öl, whisky, snaps, dricksglas med mera. Du väljer om du vill ha ett glas med endast ditt tryck och din logga på, eller om du vill ha ett glas med ett mer konstnärligt tryck. Vill du ha högsta kvalitet så har vi glas med eller utan tryck från Kostaboda eller Orrefors. Ge bort ett, flera eller starta en samling som växer under årens lopp.


Espressomuggar

Espressomuggar av alla möjliga typer, färgkombinationer och utföranden
Visa alla

Glas

Både exklusiva och billiga glas under samma tak. Ett enormt utbud av glas med eller utan tryck
Visa alla

Glasmuggar

Glasmuggar av finaste kvalitet med eller utan reklamtryck Visa alla

Metallmuggar

 Muggar i metall i olika utföranden
Visa alla

Pappersmuggar

Köp Pappersmuggar med tryck till riktigt förmånliga priser Visa alla

Plastglas

Vi kan erbjuda en mängd olika plastglas för alla typer av kunder och tillfällen
Visa alla

Plastmuggar

Plastmuggar med tryck av egen logo i alla dess former och varianter
Visa alla

Porslinsmuggar

 Muggar i porslin i olika utföranden och färger
Visa alla

Stengodsmuggar

Eleganta Stengodsmuggar i olika färger
Visa alla

Termosmuggar

Många olika varianter av Termosmuggar med eller utan tryck Visa alla

Övrigt - Muggar

Övriga muggar i vårt sortiment 
Visa alla