Resa

Sätt din logga på reseprodukter
Det är något alldeles speciellt med att ge sig ut på en resa. Vare sig det är en tjänsteresa eller privat så är det ett äventyr som ofta även innefattar en övernattning. Ta därför tillfället i akt att välja egna reseprodukter med er företagslogga. Välj och vraka bland trevliga och användbara produkter som kommer uppskattas av dina kunder. Det är ett mycket populärt och uppskattat sätt att få känna sig speciell som kund.

Välj dina favoriter
I vårt sortiment har vi en mängd olika användbara och snygga reseprodukter med möjlighet till tryck. Vad sägs om bagagebrickor, bagageband eller bagagelås? Eller varför inte slå till med något extra till den speciella kunden som exempelvis necessärer, resegarderob eller reseplånbok? Eller kanske någon av våra två storsäljare reseadapter eller bagagevåg skulle passa? Det är bara några av alla fina produkter som vi kan erbjuda ditt företag.

Något alldeles extra
Visa dina kunder uppskattning med någon av våra reseprodukter med er logga på redan idag. Gå in och titta på allt vi har att erbjuda dig och dina kunder och välj det som passar ditt företag bäst. Har du någon egen idé? Kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga din gåvoidé idag.


Bagagebrickor

Bagagebrickor som passar både för resan och vardagen Visa alla

Necessärer

Flera olika varienter av necessärer som du kan trycka egen logo på eller ge bort som den är
Visa alla

Resegarderober

 En resegarderob för att komma fram med kläderna i fint skick Visa alla

Reseplånböcker

Praktiska plånböcker för resan
Visa alla

Tillbehör - Resa

Övriga produkter som passar att ta med på resan 
Visa alla