Väskor

Visa vilka ni är - använd väskor med tryck
Ge bort väskor med tryck till din personal. Det är alltid trevligt när personalen använder sig av en väska med företagsloggan under arbetstid. När personalen kommer till ett möte med en kund och ha en företagsväska med tryck visar det att personen kommer från ett företag som verkligen satsar på sin profil. Det visar också att ert företag tar hand om sin personal och gör det där lilla extra för att visa att ni är stolta över ert företag. Se därför till att utrusta din personal med kläder, pennor och bilar med tryck, men även väskor för alla behov.

En väska med företagslogga som gåva till kunden
Vill du ge bort väskor även till dina kunder? Det är en mycket användbar gåva och ett sätt att både visa uppskattning och sprida sitt företagsnamn. Väljer du en väska som kan användas privat av kunden så kan du välja precis det du tycker passar för att skapa en väska med eget tryck till er kund. Vad sägs om en axelväska eller handväska? Vi har ett brett sortiment som kan passa för både dig och din kund. För vad är väl trevligare än att veta att kunden får en väska som är skräddarsydd precis för honom eller henne?

Väskor för alla tillfällen
För den aktive har vi gympapåsar, midjeväskor och sportväskor. Reser din kund mycket? Då har vi ett flertal olika resväskor och trolleyväskor för alla smaker och behov. Ryggsäckar, strandväskor och dokumentväskor finns även det. Listan är lång när det gäller de produkter som du kan välja mellan. Satsa på en produkt som du ger bort till både kunder och personal. Eller skräddarsy din gåva helt efter personen som ska mottaga den. Gör ditt val bland alla våra väskor av hög kvalitet. Det finns något för alla smaker.


Axelväskor

Axelväskor med eller utan tryck/brodyr
Visa alla

Datorväskor

Datorväskor försedda med företagslogotyp är en mycket effektiv reklambärare som exponeras i de mest varierande sammanhang Visa alla

Dokumentväskor

Dokumentväskor med hög funktionalitet och bekvämlighet Visa alla

Gympapåse

Gympapåse av alla typer av material, former och prisklasser Visa alla

Handväskor

Brett sortiment på praktiska och populära handväskor Visa alla

Kylväskor

Kylväskor med hög funktionalitet och utförande
Visa alla

Plånböcker

Flertalet plånböcker i olika prisklasser, färger och former, med eller utan tryck
Visa alla

Resväskor

Väldesignade kvalitetsresväskor
Visa alla

Ryggsäckar

Brett sortiment på praktiska och populära ryggsäckar
Visa alla

Shoppingväskor

Shoppingväskor för den köpsugne
Visa alla

Sportväskor

Stort utbud av funktionella sportväskor för den aktive
Visa alla

Strandväskor

Strandväskor i olika former, färger och varianter för en dag på stranden
Visa alla

Trolleyväskor

Här finner du alla typer av trolleyväskor
Visa alla

Övrigt - Väskor

 Övriga väskor i vårt sortiment
Visa alla