Callaway®

Callaway är ett globalt varumärke inom golfindustrin, som tillverkar golfklubbor, bollar, kläder och andra tillbehör. Företaget grundades 1982 och är känt för sin innovativa teknik och högkvalitativa produkter.

Callaway Golf Company har ett brett utbud av golfklubbor som är speciellt utformade för att passa olika typer av spelare och spelformer. Deras golfklubbor tillverkas av högkvalitativa material som kolfiber och titan, och är utrustade med innovativa teknologier som syftar till att öka precisionen, hastigheten och längden på slaget.

Callaway tillverkar också högkvalitativa golfbollar som är utformade för att passa olika spelformer och spelarnivåer. Deras golfbollar är konstruerade med innovativ teknik för att ge längre slag och bättre precision.

Förutom golfklubbor och bollar, erbjuder Callaway också golfkläder och tillbehör som väskor, handskar, hattar och solglasögon. Deras golfkläder är tillverkade av tekniskt avancerade material som andas och är fuktavledande, vilket gör att spelarna kan hålla sig torra och bekväma under spelet.

Callaway har ett starkt varumärkesrykte inom golfindustrin och är känt för sin högkvalitativa produktlinje och innovativa teknologier. Varumärket har också ett engagemang för att främja golfspel över hela världen genom att stödja golfutbildning och ungdomsprogram.

Callaway®
Golfboll - Callaway Super Soft : 2024 års modell.
Golfboll - Callaway Super Soft : 2024 års modell.

Golfboll - Callaway Super Soft.Ny tvådelad golfboll med extremt mjuk kärna för max...

Från 336,00 kr

Callaway®
Golfboll - Callaway Warbird. 2024.
Golfboll - Callaway Warbird. 2024.

Golfboll - Callaway Warbird En 2-delsboll med det nya HEX Aerodynamic mönstret i s...

Från 270,00 kr

Callaway®
Golfboll - Callaway Chrome Soft. 2024
Golfboll - Callaway Chrome Soft. 2024

Detta är den bästa 3-delade uretanboll vi någonsin tillverkat. Den är extremt tåli...

Från 593,00 kr

Filtrera

Pris
Färg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sortera

Vi hjälper dig

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt för rätt tillfälle, då kan vi hjälpa dig.

Ring:
013-31 44 20

Maila:
order@profilpartner.seIntegritet